Vytlačiť

Identifikácia správcu obsahu: Základná škola Sadová 620, Senica, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Identifikácia technického prevádzkovateľa: WebHouse, s.r.o., www.webhouse.sk, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Úradné hodiny správcu obsahu:
pondelok - piatok 8.00 - 15.00 hod.

 

Webové sídlo Základnej školy Sadová 620 Senica www.zs3senica.sk je spravované s cieľom v maximálnej možnej miere dodržiavať platnú legislatívu v oblasti prístupnosti webových stránok - najmä zákona 275/2006 Z. z. o informačných systémoch verejnej správy v znení neskorších predpisov a platného výnosu Ministerstva financií SR o štandardoch informačných systémov verejnej správy.

Organizácia si je vedomá nedodržania štandardov v niektorých častiach stránky, predovšetkým v časti Prístup k informáciám a Archív. Nakoľko organizácia nemá technické možnosti dosiahnuť súlad s príslušnými predpismi, zverejňuje formou, ktorú považuje za najvhodnejšiu.